Llibre de visites

Aquests són els missatges recollits al Llibre de visites de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya
Només els usuaris registrats podran deixar-hi missatges.

Nombre de missatges al Llibre de visites: 106

alex.coca
divendres, 22 de juliol de 2011 / 02:33

Vilanova
ame, te tota la pinta d'haver-se errat de línea o de número. De totes formes, al restar la pitjor i la millor queda resolt.

Carles
dimarts, 19 de juliol de 2011 / 20:55

Vilanova
Disculpeu les errades al transquiure les parcials ja son penjades les correctes. Disculpeu.

Nune
dilluns, 18 de juliol de 2011 / 19:57

Més de Vilanova
Es segur que el jurat n 4 s'ha equivocat però possiblement no pas a la seva apreciació sinó a l'hora d'apuntar-ho a la butlleta. Sembla que s'hagi equivocat de ratlla o que a l'hora de transcriure-ho per part del delegat s'ha errat la fila de l'Excel Pilarsp: crec que si el jurat vol empatar dues colles, hauria d'haver posat 2,5 a cadascuna.

pilarsp
dilluns, 18 de juliol de 2011 / 16:50

Vilanova
Diria que a la 1era. sardana, les puntuacions dels jurats 4 i 5 no poden estar bé, ja que el jurat nº 4 ha donat 2 3ers i cap segon, i el jurat nº 5 ha donat 2 2ons i cap 3er. Es correcte?

ame
dilluns, 18 de juliol de 2011 / 12:11

Parcials de Vilanova
El jurat Nª4 de de la 1ª sardana, no s'ha equivocat? un 5 a la Toc de Dansa?

alex.coca
divendres, 8 de juliol de 2011 / 01:28

Punts lliures 2011
Hola a tothom, Algú sap res de les sardanes per la final de punts lliures d'enguany?

Toni
dilluns, 4 d'abril de 2011 / 21:34

Punts Lliures
Primer de tot, crec que és una gran notícia que es tornin a produir debats interessants en aquest llibre de visites, cosa que no passava últimament. Pel que he llegit de punts lliures, sembla que discutim sobre l'hora, però podríem parlar de diferents factors, no? 1.HORA: pel que s'ha dit fins ara aquí dubtem entre un dissabte al vespre o un diumenge. Certament, si pensem en les colles (sobretot petites o les que venen de lluny)potser aniria millor un diumenge, no? Si pensem en públic, sembla que també ha de fer menys mandra per la gent poc vinculada a la sardana desplaçar-se un diumenge que un dissabte per tornar a les tantes de la nit. 2.DATA: crec que aquest és el principal problema del format actual. Perquè els punts lliures han de tancar el campionat i no poden, per exemple, inaugurar-lo? A finals de temporada les colles acumulen una quantitat de concursos considerables (i més ara, que el Bàsic s'ha concentrat sobretot a la segona part de l'any). Les colles arriben a punts lliures amb temps escàs i forces mermades, mentre a principis d'any veiem com escassegen els concursos, les colles tenen més temps, no fa tan fred com al novembre... 3.LLOC: ha de ser necessàriament en un lloc tan fred (de temperatura i d'aspecte) com un pavelló? Si és al novembre sí, evidentment. Si és de nit i es vol fer joc de llums, etc, també. En el format actual, per tant, sembla que no hi ha discussió. Però en els concursos de lluïment es porta temps intentant acostar la sardana als lloc més cèntrics, i resulta que els pavellons tendeixen a estar als afores (cosa que dificulta la presència del públic local, sobretot de certa edat...). Evidentment, estic d'acord amb l'Alfred que hi ha coses que estan pitjor que la Final de Punts Lliures, però sóc partidari de, poc a poc i amb cura, anar tocant també allò que funciona. Sobretot, si això ens pot donar idees sobre com actuar en els altres concursos. I és que si alguna cosa ha fet la Final de Punts LLiures fins ara ha estat generar opinions, debat i això, de moment, ja és prou important!

alfredag
diumenge, 3 d'abril de 2011 / 11:30

final de punts lliures
Respectant totes les opinions, jo soc partidari de no tocar el que funciona, i la final de punts lliures a nivell de públic, de participació de colles i d'espectacle, fins ara funciona molt bé. Posats a canviar coses, anem mirant de millorar el que no funciona, no trobeu?

JordiAT
dissabte, 2 d'abril de 2011 / 01:39

Concurs de Punts Lliures
El concurs de punts lliures és algo molt bonic, i no és gaire conegut. És una llàstima que un espectacle així no s'aprofiti com a plataforma impulsora de la sardana. Molts concursos de sardanes es fan en diumenge sense cap problema. Potser es podria fer un diumenge al matí o a la tarda. La "sardana" es mira sempre des de fora i de reüll. És una pena. La gent no està gaire predisposada a anar a veure un concurs de sardanes. Si a això hi sumem que el concurs és a les 10 de la nit (després de sopar, amb la bata posada, mirant la tele, sentats al sofà i amb la son que ja s'acosta)... Crec que s'ha de facil·litar que la gent vingui. Hem de ser generosos i mostrar una final de punts lliures als veïns.

alex.coca
divendres, 1 d'abril de 2011 / 03:42

Final de punts lliures
En relació al comentari sobre la final de punts lliures, desconec el motiu real pel que es fa a la nit. De totes formes, trobo encertat que es faci per la nit. Primer, perquè és un dissabte i molta gent treballa els dissabtes pel matí, cosa que implicaria menys públic i menys colles participants. A més, per la nit, és pot fer mes joc de llums que no pas pel matí i dóna més espectacularitat tant pels dansaires com per l'espectacle que hi ha al voltant.

roser.r.b
divendres, 25 de març de 2011 / 17:30

Revesses
Ja fa dies que volia manifestar el meu agraïment a la UCS per la feina que ha fet en pro de les revesses. És trist que en una època on la distància no és cap barrera per a la transmissió d’informació d’un extrem a l’altre del món, hi hagi un grau de desconeixement tan elevat (fins i tot dins del món de les colles) del que és una revessa, de totes les habilitats que potencia i de l’atractiu que exerceix aquesta activitat quan s’aprèn a resoldre. La manca de noves incorporacions ha provocat una davallada, lenta però inexorable, del nombre de revessaires i un increment de la seva mitjana d’edat. Afortunadament en els darrers concursos individuals s’han vist cares noves, principalment nens i joves. Això cal atribuir-ho sens dubte a l’èxit dels cursos de revesses que la UCS ha organitzat en diferents poblacions de Catalunya. Moltes gràcies per aquesta iniciativa. Tanmateix encara hi ha un altre problema. En una situació de crisi en què fins i tot les despeses necessàries es retallen, resulta molt difícil obtenir finançament per una activitat cultural minoritària. Si a més està relacionada amb sardanes i, concretament sardanes “rares”, considero francament meritori que enguany s’hagi pogut mantenir un campionat amb set concursos. Sens dubte això ha d’haver costat un gran esforç als organitzadors, fet pel qual tots els qui estimem les revesses els hem d’estar molt agraïts. És per tot això que ha estat per mi una sorpresa constatar la manca de sensibilitat que hi ha hagut a l’hora de programar el campionat d’enguany. Vull creure que la coincidència en dia i hora de l’individual de revesses de Terrassa i el bàsic infantil i juvenil de El Vendrell, a que fa referència l’Elisenda, és efectivament una errada i que s’intentarà esmenar en el calendari definitiu. Si més no, si és que no hi ha solució, a mi també m’agradaria que algú m’ho expliqués.

Elisenda
dimarts, 22 de març de 2011 / 10:05

Calendari 2011
Hola. Comencem temporada i tornem a tenir un calendari de concursos, amb menys concursos que l’any passat però amb les mateixes errades (per no dir quelcom més gruixut). Els nens que fan revesses i van al campionat de catalunya tindran un concurs menys, doncs no es poden dividir en dos, igual que l’any passat. D’altre banda el campionat de punts lliures, es fa de nit. Trobo que lluiria més al matí, tindria més públic. A la nit només van els acompanyants. No entenc com hi ha concursos de lluiment els diumenges al matí i no es pot fer el de punts lliures. Bé, tinc la confiança que algú llegirà aquest missatge i potser s’intentarà canviar per millorar, o potser explicaran perque les coses funcionen així i no es poden canviar.

munyigran
dimarts, 22 de febrer de 2011 / 00:09

CLÍNIC COLLA SABADELL del 2 al 3 d'abril 2011.
El Grup Sardanista Sabadell, està preparant un Clínic per els propers dies dos i tres d’abril obert a totes les colles, on s'oferirà als assistents els conceptes bàsics i fonamentals, de la preparació i entrenament per participar en els concursos de sardanes, i apropar-los a alguns dels elements que hi són sempre presents . No es tracta, en cap cas, d’enfocar els diferents temes d’una manera molt profunda i especialitzada adreçada preferentment a dansaires d’un alt nivell d’experiència, formació i pràctica. Es pretén poder explicar, de manera tan teòrica com pràctica, tot allò que es considera indispensable per que un dansaire de colla afronti de la millor manera i amb coneixement de causa la seva presència en una colla i en un concurs. Les sessions tindran entre una hora i mitja i dues hores, i les ponències seran les següents: Preparació física, tècniques exercicis d’assaig individual i de conjunt, iniciació a les sardanes revesses, els fonaments de la interpretació d’una sardana, els primers punts lliures i ball en línea. Els ponents de aquest Clínic seran: Cristina Colomer, (preparació física) Victor Sallés, (revesses) Alfred Abad, (tècniques d’assaig) Jordi Saura, (interpretació) Jordi Sanahuja (punts lliures) i Joan Gibert (ball en línea) . Lloc, IES Ausit Carretera de Santiga, 56, Ripollet (Barcelona) Horaris Dissabte, 2 d’abril 2011 9:00 a 13:30 i 16:00 a 20:30, Diumenge 3 9:30 a 14:00 Inscripcions, Mail colla.sabadell@gmail.com indicant nom/s colla y telèfon de contacte, I també a MªCarme Tl. 619415838. Josep María Tl. 649564644. Places limitades, data límit d’inscripció: 27 de març, preu 10€

alfredag
dilluns, 3 de gener de 2011 / 21:28

COBLA & SWING
Amics, us presentem Cobla & SWING, una proposta engrescadora de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, que comptarà amb la complicitat de les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Reus Jove, del percussionista Xavi de la Salud i de Tomàs Grau com a director convidat. Serà el proper dissabte 8 de gener a dos quarts de nou al Teatre Metropol de Tarragona. A la primera part del concert podreu escoltar sardanes a una i dues cobles, de compositors joves i desacomplexats. La segona part del concert tindrà un bloc de lluïment amb Le merle blanc, polca que el virtuosisme del jove flabiolaire Aleix Vaqué fa reeixir d'allò més, i El Carnaval de Venècia, una genialitat d'Herbert Clarke arranjada i interpretada per Carles Herruz, magnífic instrumentista de trompeta de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Tot seguit marxarem cap als Estats Units en un viatge musical que ens portarà pels terrenys del slow swing amb la coneguda Moonlight Serenade, pel swing més potent, amb l'estrena de l'arranjament per a dues cobles i percussió de In the Mood, el clàssic que va immortalitzar Glenn Miller, passant per una petita joia de Leroy Anderson, El rellotge sincopat, arranjada per Francesc Cassú, per acabar de tornada a casa amb un swing d'aquí, escrit per Pitu Chamorro, La serp dels Comuns. Les localitats es poden adquirir al mateix Teatre Metropol al preu de 5 EUR. Ens agradarà molt poder comptar amb la vostra presència i desitjar-vos personalment molt bon any. Salutacions A.S.Tarragona Dansa

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Rut
dimarts, 7 de desembre de 2010 / 17:37

Agraiment
Soc la Rut, filla d'Antoni Samper, Us voliem agrair la meva familia i jo tot el suport rebut aquests dies tant i tant dificils que estem vivint... Mai tindriem paraules per poder dir-vos el que pensem i lo agraits que estem de llegir totes aquestes paraules envers al meu PARE. Era un gran home i sempre el recordarem... Nomes dir MOLTISSIMES GRACIES A TOTS!!

«IniciAnterior12345678SegüentFinal»
Pàgina 2 de 8

Powered by Jambook written by Olle Johansson from JX Development