Notice: Undefined variable: gotosearch in /var/www/vhosts/41/217073/webspace/httpdocs/uniodecolles.cat/components/com_jambook/jambook.html.php on line 48 Notice: Undefined variable: gotosearch in /var/www/vhosts/41/217073/webspace/httpdocs/uniodecolles.cat/components/com_jambook/jambook.html.php on line 153
Llibre de visites

Aquests són els missatges recollits al Llibre de visites de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya
Només els usuaris registrats podran deixar-hi missatges.

Nombre de missatges al Llibre de visites: 106

jo
divendres, 17 de juliol de 2009 / 01:22

amb tots els respectes
Per endavant el meu respecte a la U.C.S. i als jurats que fan be la seva tasca.Un exemple: els jurats del concurs de Rubi. Van demostrar que es van mirar les colles mentre ballaven i les seves puntuacions eren coherents.Respecte al meu anonimat, soc del paré d´en jordisaura,i com es diu a Galicia " las meigas no existen, pero haberlas..hailas ".Un primer pas de canvi podria ser aquest, que a les parcials del Campionat aparagués el nº i el nom del jurat correspondent. Poder aleshores podriem sortir tots de l´anonimat.

Carles
divendres, 17 de juliol de 2009 / 00:20

Jurat nº1
Abans de tot dir que tot el que dic es a títol personal no com a membre de la U.C.S. Voldria dir-li a “ame” que té tota la raó de fer la critica i que reb la meva felicitació per la serietat i l’educació en la forma de fer-la a pesar de tenir raó d'estar molest/a. A “jo” li diria el mateix però els jurats estan amagats am un número i ell/a per a fer la crítica am el “jo”. A “jordisaura” li diré que les parcials es poden veure de diverses maneres: Deixat apart el jurat nº 1 a la colla Encís li queden a la 1r i 3ª sardana idénticas classificacions (5-4-4) no esta mal,a les Violetes a la segona sardana li queden (2-2-3)el 5.5 segur no deu estar bé,però l'1 tampoc ho deu estar. Tampoc esta tan malament,amb el que podríem coincidir es amb els criteris,les valoracions i les formes de ballar i interpretar. També li diré que a la Unió de Colles fa falta gent am ganes i experiència per a fer cambis i innovacions als concursos que vingui serà ben rebut. A el tema de les les represàlies em sembla mol fora de lloc ¿coneixes algun cas ¿jo amb els anys que porto no en conec cap. Carles Marín.

jordisaura
dijous, 16 de juliol de 2009 / 02:10

aclariments
Després de tot el que he escrit, i per estalviar-nos alguns mals entesos, voldria deixar clares algunes coses: No estic pas en contra de la Unió de Colles, només penso que cal deixar de ser un món totalment diferent de la resta, si volem tenir la mateixa consideració que es mereixen altres disciplines, esportives o de ball, cal canviar algunes coses, per exemple l'anonimat dels jurats, quan heu vist una competició esportiva amb el jurat que puntui de manera anònima (gimnàstica, natació sincronitzada...), a més tots ens coneixemi sabem de quin peu calcem. Pel que fa a la manera de valorar, cal establir criteris d'una vegada per totes (el jurat sap distingir quina colla va a temps i quina no? tots els dansaires fan els passos correctes? -n'hi ha que fa temps qeu ballen i encara no els he vist puntejar ni fer els canvis- pel que fa a la interpretació, l'aire és el mateix per un Puigferrer que per un Mas Ros?, les parades d'aire poden trencar les frases musicals? si el ritme no para es pot parar el salt? Pensem'hi una mica...

jordisaura
dijous, 16 de juliol de 2009 / 01:59

doncs sí, així ens va
"Jo", tu ho has dit així ens va. L'únic que cal saber és si la gent no hi diu més per tansemenfotisme, perquè es dona per perdut tot això, o perquè a algú ja li ha anat bé, o per por a represàlies, ves a saber... Perquè hi ha algú que encara diu que "amb els resultats del dissabte encara podem lluitar", (repasseu enllaços) quins collons... pura inconsciència, innocència? El que és cert és que, per desgràcia, això està mort des de fa força temps. Per sort, encara ens qeudarà Tiana i altres iniciatives com aquesta, perquè pel que fa a les colles, ja ho veiem.

jo
dijous, 16 de juliol de 2009 / 00:26

aixi ens va
Tampoc se qui sou, jordisaura i ame,però sabeu que es el mes trist de tot? Que aquest llibre de visites, aquesta setmana tenia que estar pler a bassar de queixes i ja veiu...així ens va!!!

ame
dimecres, 15 de juliol de 2009 / 19:04

Jurat nº1
Jordisaura tens tota la raó. El jurat nº 1 s'àuria dedicar només a gaudir dels concursos i abstenirse de jutjar oficialment a les colles.

jordisaura
dimecres, 15 de juliol de 2009 / 17:24

mal vist
Ame, no sé qui ets però, amb perdó, fas una apreciació errònia en consolar-te pel fet que marxi el pitjor resultat. Fixa't que a l'Anhel, a la 1ª sardana, li marxa el 7, però li manté el 4, que està clarament per sobre de la mitja, a l'Encís, a la 1a i 3a. sardanes li marxa el 6, però li manté el 5, i a Violetes, a la 2a. sardana li marxa el 5,5 però li manté el 3. Amb això el que vull dir és que una "bona combinació" de puntuacions poden tombar a una colla encara que marxi el pitjor. El que cal és trencar l'anonimat i que gent coma questa no torni a fer de jurat mai més. Per inconsciència o volent es pot fer molt de mal.

ame
dimarts, 14 de juliol de 2009 / 20:38

Jurat nº 1
El jurat nº 1 es va "lluir", per sort quedan excloses la millor i pitjor puntuació

jo
dimarts, 14 de juliol de 2009 / 01:09

jurats
Quin serà el dia que els jurats,dels concursos de Campionat, deixaran d´amagar-se derrera d´un número??.Si això segueix d´aquesta manera, si ja hi han poques Colles en Campionat, cada cop n´hi hauran menys. Per qué lluitar?...per veure aquestes parcials?. Cal fer alguna cosa seriosament.

munyigran
dimarts, 14 de juliol de 2009 / 00:12

CONCURS DE VIC
El concurs de Vic va estar molt ben organitzat, la plaça expectacular, ambient meravellós, només un problema, els que eren més lluny de la cobla sols intuíem la musica. Això es podria arreglar fàcilment fent el recinte més petit amb les tanques, hi havia espai de sobres. Salut

jordisaura
dilluns, 13 de juliol de 2009 / 23:14

cal reflexionar una mica
Mirant les puntuacions parcials del concurs de Vic penso que cal fer una profunda reflexió. De ben segur que trencarien els esquemes a més d'un que es dediqués a l'estadística, ni mitjanes ni desviacions per dalt i per baix, és tot un garbuix. Observant les puntuacions a l'única conclusió que es pot arribar és que no hi ha criteri, van d'un extrem a l'altra, això sense tenir en compte que el jurat núm. 1 és un autèntic "crack". De ben segur que si això ho ensenyem als mitjans de comunicació seria la manera que parlessin de la sardana de competició... però bé, millor no fer-ho perquè seriem carn dels millors programes burletes. I consti que això no només afecta a una colla, afecta a totes o a la immensa majoria, però bé, això és un problema que s'arrossega de lluny. Encara recordo quan ballava a veterans i en un mateix concurs un jurat ens va dir que érem els únics que anavem a temps (a compàs) i un altre que no h'havíem encertat ni una... i així anar fent. I això sense parlar de les interpretacions, n'hi ha que ballen una sardana totalment diferent a la que toca la cobla. Apa, m'agradaria que algú hi digués alguna cosa més, o és que encara esteu tots bocabadats?

maria
dilluns, 29 de juny de 2009 / 10:19

sardanes a la universitat
Sardanes als jardins de l’Edifici Històric Dijous, 25 de Juny de 2009 | PL Els jardins de l’Edifici Històric de la Universitat seran l’escenari d’una actuació de sardanes que tindrà lloc el proper dilluns 29 de juny a les 20 h, a càrrec de l’Orquestra de la Universitat (OUB), la Schola Cantorum de la UB, la coral Contrapunto Vocale i el grup dansaire L’Anella dels Lluïsos de Gràcia. L’activitat s’ha programat per iniciativa de la vicerectora d’Arts, Cultura i Patrimoni Lourdes Cirlot, com a cloenda del curs. Segons Cirlot, «ampliar les activitats culturals amb la sardana implica atorgar un reconeixement important a aquest ball tradicional i característic de la nostra terra, i de ben segur es tornarà a programar». L’activitat s’adreça a tota la comunitat universitària i al públic en general. Després dels consolidats Cicle de Música a la UB, Òpera a la Universitat i d’una notable presència d’agrupacions corals pròpies de la UB, l’OUB es va crear l’any 2003 per omplir l’espai que mancava completar dins de les activitats musicals de la UB. Aquesta nova activitat, oberta als estudiants, antics estudiants, professorat, personal d’administració i serveis, i a qualsevol persona que estimi la música, vol ser un referent dins la vida musical, tant dins com fora de la UB. L’Anella és un grup de promoció de la sardana que des de l’abril del 2007 forma part dels Lluïsos de Gràcia. Va ser fundat per un grup de graciencs per tal de potenciar la sardana a Gràcia, atès que valora aquesta dansa pel seu triple vessant de dansa popular, senyal identificador de Catalunya i símbol de germanor universal.

Granollers
dilluns, 22 de juny de 2009 / 17:57

TROBO A FALTAR
Em sembla perfecte!!! tot localitzat des del primer dia, això no treu que ens hàgim de fer la llista, jo la tinc completa. MATARO 26-abr 1a 2a 3a ANHEL BLANCA ESPURNA 7 7 7 CONTINUITAT M 5 4 4 ENCÍS 3 3 3 LAIETANS MAIG 2 2 2 MIRANT AL CEL 6 6 6 TARRAGONA DANSA 4 4 5 VIOLETES DEL BOSC 1 1 1 Llàstima que aquí no es vegi tot bé, només us he posat el primer. Salut!!

jprats
dimarts, 9 de juny de 2009 / 14:28

Classificacions i estructura
Bon dia A l'àrea de campionat, a estructura, hi ha els descansos de cada colla, tant pel que fa al bàsic gran com al bàsic veterà. Pel que fa a les classificacions finals totals (no els parcials sarsdana per sardana), també estàn penjades en els diferents concursos. Hi ha dues classificacions, una de les colles del bàsic, amb els parcials sardana per sarnada, i l'altra, la classificació final del concurs, on consten tant les colles del bàsic com les lliures

Granollers
dimarts, 9 de juny de 2009 / 12:42

Trobo a faltar...
Bon dia, trobo a faltar, on hi ha el calendari de cada categoria amb els descansos de cada colla, la classificació dels concursos que ja s'han fet. Si s'ha d'anar a les parcials i fer llista... l'àrea de campionat no podria facilitar la informació ? Gràcies Núria

«IniciAnterior12345678SegüentFinal»
Pàgina 6 de 8

Powered by Jambook written by Olle Johansson from JX Development