Comissió de Bases i inscripcions al Campionat de Catalunya de Punts Lliures 2017 Imprimeix
dimecres, 1 de febrer de 2017 23:17

Bona tarda,


Us recordem que encara tenim obertes les sol•licituds per formar part de la comissió de punts lliures. Donades dels diverses disconformitats a l’hora d’aplicar les bases, creiem convenient ampliar el termini fins diumenge dia 5, atès que considerem que cal poder escoltar el màxim d’opinions, i hores d’ara la representació de les colles en aquesta comissió pensem que és una mica baixa.

Per altra banda us informem que el campionat d’enguany tindrà lloc a Figueres diumenge 3 de desembre. El fet que el campionat s’hagi de celebrar el mes de desembre està motivat per què el pavelló on es vol realitzar la final està reservat des de fa temps per tot el cap de setmana, i ha estat impossible trobar un lloc alternatiu al terme municipal de Figueres.

Finalment informar-vos que des d’aquest moment s’obren les inscripcions per participar en el campionat en totes les categories. El límit de colles serà de 30, de les quals 10 en categoria gran i les altres 20 dividides entre les altres, un cop arribats a aquesta xifra en cadascuna de les categories es donarà per tancada la inscripció. El termini màxim per inscriure’s serà el 15 de març.

Per qualsevol informació addicional, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Cordialment,


Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya